Doolkruid belangrijke mededeling

Lieve gasten , vrienden .

We hebben heel leuk nieuws te vertellen . Al een geruime tijd waren we al zoek op naar een nieuwe locatie om onze B&B verder uit te breiden in Voeren. En met succes hebben we een nieuw pand gevonden in de Voerstreek . namelijk op 6 min ( 2.3 km ) van bij ons. 

Het nieuwe pand zal zijn deuren openen op 30/06/2023 . meer info later in een mailbrief . Doolkruid in Teuven blijft open tot 4 juni 2023.

Het oude pand is een voormalige postkantoor uit 1900 .

Het pand zal 8 kamers met een eigen badkamer beschikken. Er zullen 5 kamers zijn voor 2 personen . 2 kamers van 2/3 personen en 1 kamer voor 2/ 4 personen . Een grote parking voor 8 auto`s. 2 terrassen, een mooie grote tuin met cottage, een salon voor de gasten met bar . Een gelagzaal met bar voor het ontbijt en het avondeten , en met sanitair op de gelijksvloer .

Een professionele keuken voor de kok , kortom , dat was wat we zochten .

De naam B&B Doolkruid blijft behouden , alsook de website en telefoonnummer ,

enkel het adres zal nog meegedeeld worden.

De bestaande formules blijven geldig alsook de cadeaubonnen natuurlijk . gemaakte reservaties blijven doorlopen in het nieuwe pand vanaf 30/06/2023.

Vlaanderen Vakantie website zal dan later ook aangepast worden.

De agenda zal nog aangepast in de loop van juni 2023 voor nieuwe boekingen .

We wensen jullie goed te informeren naar de veranderingen toe . We blijven jullie met plezier verwelkomen zoals jullie anders gewend waren van ons twee .

Hou zeker onze website in de gaten voor de verdere ontwikkelingen van het nieuwe pand .

Alvast tot gauw bij ons in het nieuwe pand in de Voerstreek .

Maak alvast jullie vakantie plannen 2023 maar klaar en reserveren kan nu al voor het jaar 2023 www.doolkruid.be    info@doolkruid.be tel 0495 86 29 02


Met vriendelijke groeten Samy en Franck