NL

Wij heten u van harte welkom in onze B&B Doolkruid

Samy & Franck
Teuven


Welkom in onze B&B Doolkruid


Verscholen in het groen, open weide en in de schaduw van de heuvelachtige bossen van het kasteel

" Sinnich " bevindt zich ons huis. Onze B&B is gelegen langs een wandel- en fietsroute met zicht op de kerktoren van het dorpje Teuven. het huis is gebouwd rond 1920, waar enkele warme karakterelementen uit deze tijd zijn overgebleven, ingericht met 4 gezellige gastenkamers tot max 12 personen


Jullie gastheren zijn Franck en Samy afkomstig uit West-Vlaanderen. Franck was tewerkgesteld bij TVH te Waregem en neemt nu de volledige taak als gastheer op. Samy was tewerkgesteld bij Westvlees te Westrozebeke en is nu tewerkgesteld bij een onderneming van Westvlees (Lovenfosse) in het schilderachtige Aubel (Pays D'Herve) dat slechts 6 km van Teuven gelegen is. 's Avonds en in het weekend zal Franck worden bijgestaan door Samy. Beiden hebben ze hun harten verloren in deze regio en konden ze niet langer in West-Vlaanderen blijven.

Franck en Samy hebben jarenlange horeca ervaring opgedaan en bundelen dit samen om een gezellige Chambre D'Hotes uit te baten.


Franck en Samy heten jullie van harte welkom in hun  B&B, genaamd " Doolkruid ". Dit is gelegen in de Voerstreek, in het dorpje  Teuven.


Vakantie, een weekendje weg om tot rust te komen of voor de liefhebbers van wandelen en fietsen is deze locatie een unieke belevenis om van de natuur te genieten.


Franck verwelkomt de gasten persoonlijk met een warme glimlach en leidt hen naar het woongedeelte die gedeeld wordt door onze aanwezige gasten en waar ook het ontbijt en avondeten wordt bediend. Samy zorgt ervoor dat de gasten goed verwend worden op culinair vlak. Heerlijk ontspannen met een glaasje wijn, een boek of muziek of bij mooi weer op het terras, met zicht op de open weide. 


Wij kijken er al naar uit om jullie te ontvangen!
Franck en Samy